Новорічне меню

На Новий рік «Старомак» закликає зіграти у «Главолам»!
Мало кому відомо, що коли у Америці розкопали надійно заховану загадкову гру «Джуманджі», у Чехії знайшли її не менш захоплюючий аналог. То ж, кидай кубик та власноруч визначай, які пригоди на тебе чекатимуть упродовж новорічної ночі!
Квести, загадки, випробування, а ще — танці, пісні, подарунки та просто нереально вишуканий щедрий стіл всім учасникам!
Участь для одного гравця — 1299 грн (компанії більше 5 чоловік) або 1499 грн (менше 5 чоловік), для дітей до 14 років — безкоштовно!
Резервуємо місця: (044) 461 91 09, (099) 983 81 09

Новорічне меню №1

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ та САЛАТИ
Салат із вудженим вугрем
(підсмажений на грилі солодкий вугор, мікс салатів, свіжий огірок, фарширований філадельфією, лісовими горіхами та кінзою, обсмажений на грилі батат, хрусткі яблучні кріспи, свіжий зелений горошок, соус «Еспресо» на основі кавових зерен, оливкової олії, тим’яну, яловичого демі-гласу, винного оцту, меду та ворчестеру)
200 г
Студене їдло на паті
(тріо сирів: козиний пікантний Мелюзін, коров’ячий Альгойській Касарей зі свіжими пряними травами, витримана гауда Хоммаж Шевр Традисьон; ожинове варення з ромом та цедрою лимона, варення з шишок, фарширований сиром маринований перчик, мукачевський шовдар, верховинський шпек, свинячий трюфельний балик, закарпатський мацик, мариновані оливки, пряний хумус з кедровими горішками, хлібні палички з італіськими травами, мариновані цибуля та часник, каперси на гілочках, мандарини. Подається з ароматом Нового року!)
350 г
Салат «Ностальжі ф’южн»
(традиційна «Шуба» у новій інтерпретації: з желейним покривалом із буряка, малини та винного оцту, норвезьким оселедцем, морквою та картоплею у соусі з жовтків, каперсів, копченої скумбрії, пармезану та домашнього майонезу. Подається з трьома гелями (морквяним із додаванням обліпихи й оцту з білого вина, буряковим із додаванням малини й оцту з червоного вина і цибулевим), крихтою з чорного хліба Бюрли і піною з буряка)
50 г
ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ
Хребенатка
(обсмажені на грилі морські гребінці з соусом на основі грибного демі-гласу та лисичок і томатним конфі з куркумою та зірою)
150 г
ОСНОВНІ СТРАВИ
Філе окуня з бататом
(обсмажене на грилі філе окуня, мариноване у травах із додаванням лемонграсу та Лімончело, з соусом та основі бульону зі свіжих лобстерів, томатів, тим’яну, вершків та арахісової пасти. Подається з пирогом із батату з додаванням свіжого грейпфруту, кардамону, Лімончело та карамельного соусу)
200 г
ДЕСЕРТ
Десерт із цитроновою травою
(повітряний лимонний мус на основі су-від екстрактів лимона та лемонграса, жовтків і Лімончело. Подається на печиві з чорного какао з трьома гелями (обліпиха, ківі, ожина)
100 г

Новорічне меню №2

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ та САЛАТИ
Салат із крепелкою
(рулетики су-від з м’яса перепілки з манговим конфі, мікс салатів, закарпатський шовдар, свіжа ожина, попкорн із перлової крупи, хрусткі ананасові кріспи, соус на основі чорного шоколаду, винного оцту, трюфельної олії та свіжого тим’яну)
200 г
Студене їдло на паті
(тріо сирів: козиний пікантний Мелюзін, коров’ячий Альгойській Касарей зі свіжими пряними травами, витримана гауда Хоммаж Шевр Традисьон; ожинове варення з ромом та цедрою лимона, варення з шишок, фарширований сиром маринований перчик, мукачевський шовдар, верховинський шпек, свинячий трюфельний балик, закарпатський мацик, мариновані оливки, пряний хумус з кедровими горішками, хлібні палички з італіськими травами, мариновані цибуля та часник, каперси на гілочках, мандарини. Подається з ароматом Нового року!)
350 г
Салат «Ностальжі ф’южн»
(традиційна «Шуба» у новій інтерпретації: з желейним покривалом із буряка, малини та винного оцту, норвезьким оселедцем, морквою та картоплею у соусі з жовтків, каперсів, копченої скумбрії, пармезану та домашнього майонезу. Подається з трьома гелями (морквяним із додаванням обліпихи й оцту з білого вина, буряковим із додаванням малини й оцту з червоного вина і цибулевим), крихтою з чорного хліба Бюрли і піною з буряка)
50 г
ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ
Бичі варлата
(бичачі сім’янники су-від у скоринці із морквяно-цибулевої золи. Подаються на мосі із зелені з пелюстками цибулі, буряковою пастилою із чорною смородиною та медом, соусом на основі червоного вина, баранячого демі-гласу, вершкового масла, часнику та розмарину)
150 г
ОСНОВНІ СТРАВИ
Глазована особука
(томлений протягом 7 годин яловичий особуко у глазованій скоринці з медового соусу. Подається з вершковим гарніром на основі цвітної капусти та рокфору, жовтою капустою, варенням із шишок та цибулею-фрі)
200 г
ДЕСЕРТ
Десерт із цитроновою травою
(повітряний лимонний мус на основі су-від екстрактів лимона та лемонграса, жовтків і Лімончело. Подається на печиві з чорного какао з трьома гелями (обліпиха, ківі, ожина)
100 г

До обох меню пропонуємо хлібну корзинку зі свіжоспеченим гречаним багетом та чіабатою

Поділитись новиною:
  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • В закладки Google