Сезонне меню

Студена ягідна полєвка
холодний суп з полуницею з базиліковою олією, свіжими сезонними ягодами та сорбетом із дині з Горгонзолою
………….350 г………….119 грн

Зелена салатка
аспарагус су-від, червоний редис, свіжий горошок, листя салату, молода біла та червона капуста. Подаємо під базиліковою олією та сирним соусом із землею з чорних оливок
………….200 г………….89 грн

Канапки з гусячою печінкою
три канапки на білій чіабаті з полуничним соусом, смаженою гусячою печінкою, стейком мачете, листям салату, свіжими сезонними ягодами та полуничним пилком
………….200 г………….189 грн

Младе брамбори
обсмажена на оливковій олії молода картопля з сиров’яленим беконом та свіжим часником під гуцульською бринзою
………….300 г………….79 грн

Палаченки з цукетою
кабачкові оладки з горіховим соусом, шовдарем, томатами чері та оливками
………….150 г………….79 грн

Студена огуркова полєвка
холодний суп із огірків з фетою, свіжим горошком, чіпсами із чіабати зі сметанно-горіховою заправкою з часничком
………….300 г………….79 грн

Трикольорова спаржа з кокосовим садлом
тріо різнокольорового аспарагуса су-від з вегетаріанським салом із тайського кокосу з вершково-арахісовим соусом
………….115 г………….129 грн

Пташине млєко з тархуном
тархуновий мус із щавлем, до нього — крафтове медово-вершково-сметанне морозиво, крихти медового печива, меренга, цитрусовий соус-гель та тархунова ароматна магія сухого льоду
………….160 г…………. 99 грн

Поділитись новиною:
  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • В закладки Google